Behang Slaapkamer Particulier Haarlem

Naast schilderwerk bent u bij Koenders ook aan het juiste adres voor behangen. Van traditioneel behang tot glasweefselbehang (glasvezel).

Behangen

Wie er zeker van wil zijn dat het behang recht en zonder bubbels geplakt wordt, kan het behang het beste laten aanbrengen door een vakman. Koenders Schilderwerken heeft in de loop van de jaren veel kamers van behang voorzien en kan buigen op een ruime ervaring.

We kunnen u adviseren over het behang op basis van voorbeelden. U kunt natuurlijk ook uw eigen behang uitzoeken. Op basis van de te behangen oppervlakte of aantal kamers kunnen wij u een prijsopgaaf doen. In de regel kunnen wij het behangwerk op korte termijn opleveren.

Enkele werkzaamheden:

  • Oud behang verwijderen
  • Behangen op lastige plaatsen (zoals hoekjes en dergelijke).

Glasweefselbehang

Glasvezelbehang, wat ook bekend staat als glasweefselbehang, is in plaats van papier gemaakt van geperst of geweven glasvezel. De geperste variant van glasvezelbehang staat ook wel bekend als glasvlies en renovlies. Dit geperste glasvezelbehang is helemaal strak en vrij van structuren. Er zijn een aantal voordelen bij het gebruik van glasweefselbehang. Naast dat het materiaal zeer mooi is, is glasweefselbehang praktisch om lichte scheuren in het stucwerk te bedekken en om verder scheuren te voorkomen.

 

Heeft u interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel met 06 – 51 360 203 of 023- 538 40 54.