woonkamer

 

Mike Koenders Schilder in Haarlem

Mike Koenders: uw schilder in Haarlem

Uw schilder in Haarlem: Mike Koenders

Schilder Mike Koenders is sinds 1998 een begrip in Haarlem. De afgelopen twee decennia heeft hij met zijn bedrijf meer dan 500 klanten succesvol bediend. Mike Koenders heeft het schildersvak op jonge leeftijd in loondienst geleerd. Daarna is hij zijn eigen schildersbedrijf begonnen.

 

Hieronder een korte kennismaking:

Koenders Schilderwerken is gevestigd in Haarlem, Noord Holland. Wij zijn een klantgericht schildersbedrijf dat kwaliteitswerk, flexibiliteit en service voorop heeft staan.

Een fraai geschilderd huis of bedrijfspand is uw visitekaartje. Wij zorgen er dan ook graag voor dat de eerste indruk onuitwisbaar is. Onze klantenkring strekt zich uit van particulieren tot bedrijven, supermarkten, woningcorporaties, VVE’s en beheerders van monumentale panden.

Sinds 1998 hebben we meer dan 500 klanten geholpen met schilderwerk (binnen en buiten), planmatig onderhoud, renovaties en verbouwingen, nieuwbouw, behangen en wandafwerking, stucwerk en kleuradvies.

Koenders Schilderwerken is actief van Den Helder tot Rotterdam. Onze klantenkring bevindt zich met name in Noord-Holland en Zuid-Holland, met de nadruk op de omgeving rond Amsterdam, Haarlem, Heemstede, Aerdenhout, Haarlemmermeer en Leiden.

 

Vakmanschap en kwaliteit

Vakmanschap en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij werken altijd met ervaren schilders, met bewezen ervaring en erkende vakdiploma’s.

 

Werkwijze

Wij staan pal voor kwaliteit en vakmanschap in schilderwerk. Voordat wij een prijsopgaaf kunnen doen, willen we graag het te schilderen pand of project bekijken. Op basis daarvan kunnen wij een offerte op maat afgeven. Wij vinden het zeer belangrijk dat u tevreden bent over het geleverde werk en zetten daarom graag een stapje meer.

 

Samenwerking met andere partijen

Wij kunnen u eventueel in contact brengen met andere vakmensen voor bijvoorbeeld een nieuwe kozijn, timmerwerk,  loodgieterswerk voor uw dakgoot, stucwerk,  enz.

 

Met Mike Koenders heeft u de ideale schilder in Haarlem gevonden.

 

Heeft u interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel met 06 – 51 360 203 of 023- 538 40 54.

Mike Koenders - Schilder in HaarlemMike Koenders - Schilder in HaarlemMike Koenders - Schilder in HaarlemMike Koenders - Schilder in Haarlem   Mike Koenders - Schilder in HaarlemMike Koenders - Schilder in HaarlemMike Koenders - Schilder in HaarlemMike Koenders - Schilder in Haarlem